Vi behöver varandra i denna världen..

Jag behöver dig! Och jag behöver dig för att jag älskar dig och vill vara med dig.
Jag kom och tänka på att jag aldrig sagt till någon i mitt liv att "jag behöver dig" och verkligen menat det. Jag har alltid trott sen jag var barn att jag ska klara allt själv för att jag hörde alltid av mina släktingar hur duktig jag var som klarade mig så bra själv. Jag gillade inte att höra det då för jag ville inte klara allt själv. 
Men jag behöver en man i mitt liv, en man som jag delar den fantastiska kärleken med. Jag behöver mina vänner, jag behöver mina barn och min familj. Jag behöver att det finns busschaufförer när jag åker buss, affärsbiträden när jag handlar....mm.
I min värld har det varit nästan som ett nederlag att behöva någon för att jag har trott att jag ska klara livet själv. Jag har inte tänkt det klart men när jag tittat på mig själv lite närmre nu har jag insett att jag levt så. 
Jag ser nu att det är helt okej att behöva någon för det är helt naturligt, vi kan inte leva utan att behöva varandra på olika sätt. Jag behöver dig! Och jag behöver dig för att jag älskar och vill vara med dig.