Mysmorgon och att följa sitt hjärta...

Mysigt när regnet småsmattrar på rutan och man kan sitta inne i lugn och ro med sin kaffekopp och njuta av lugnet. Fast lite mer sol och värme är faktiskt välkommet, det är ju ändå nästan sommar och våren har varit fin men lite väl kylig.
Jag sitter och funderar på ordets makt och ord som sjunker in på djupet. För mig kan vissa ordspråk, citat eller tänkvärda stycken nå ända in mitt hjärta och jag känner mig uppfylld, rent ut sagt lycklig när jag hör eller läser dom. Jag tror att de just i den stunden talar till mig för att jag behöver höra dom, de är liksom hjälp på vägen och de stärker mig att följa mitt hjärta och min väg, den som är tänkt att jag ska vandra.
Rachel Brathen, Yoga Girl skrev igår på instagram: "Keep working for what you believe in. You deserve a life that makes your soul shine." - Fortsätt arbeta för det du tror på. Du förtjänar ett liv som får din själ att lysa." Så fint!!
Nä, nu hann morgon bli förmiddag...men regnet fortsätter smattra på rutan mellan varven denna lördag. Ha en fin och välsignad helg vart du än befinner dig.