Följ din egen unika väg..

Du har en egen unik väg att följa genom livet och jag tror inte att det är den bredaste, rakaste och jämnaste väg. Ibland är den krokig, smal och brant, ibland är den rak, enkel och nerförsbacke (tjoho vad det går). Och ofta är den vacker om man tar sig tid att upptäcka det.

Men din väg genom livet är också en kombination av dina talanger, erfarenheter, egenskaper, drömmar, attityder och det som driver dig framåt. Och hur vet man att man går rätt? Jo, glädjen - följ glädjen! Jag menar inte då i detta fallet de spontana infallen som kan dyka upp hur och var som helst (dom är säkert fantastiska idéer) utan det som får dig att känna meningsfullhet och inre glädje.

Jag tror att om vi gör sånt vi inte mår bra av, agerar emot våra inre övertygelser och lyssnar för mycket på andra, så har vi kommit lite ut i vägrenen eller diket. Men visst, det är absolut bra att lyssna till andra och bli inspirerad, men när det väl gäller, så ska vi lyssna till oss själva.

Själen och kroppen talar om för oss när vi är på villovägar. När vi inte mår bra, inte känner någon glädje eller är för stressade, då är det en signal. Gör inte så! Kom tillbaka, lyssna!

Jag har en tro på Gud och för mig är det är en källa till glädje och svar på många av mina frågor. Hur du gör är upp till dig men min önskan för dig, som för mig är.. Följ din egen unika väg.

Madeleine