Att skriva av sig..

..ja, det var länge sen sist jag skrev några rader just här. Men jag skriver i min "dagbok" flera gånger i veckan, och det är befriande att få ner tankar, känslor och annat på papper. Jag skriver exempelvis ner mina drömmar, önskningar, mina tankar om hur jag vill att livet ska vara. Är jag orolig kan jag skriva "Jag är lugn och trygg, livet är härligt och samverkar för mitt bästa." Detta för att försöka uppnå motsatt effekt, och visst hjälper det, om inte annat till en viss del.
 
Jag försöker också varje dag innan jag ska sova skriva ner minst tre saker jag är tacksam över, och det kan vara allt mellan himmel och jord som att jag är tacksam för en specifik vän i mitt liv, eller en komplimang jag fått under dagen, eller tacksam för mina fina barn eller att jag är välsignad med mat på bordet varje dag.. Ja, listan kan göras lång.
Ibland använder jag dagboken som en samtalspartner, ställer frågor jag inte har något klart svar på och vips så dyker svaret upp från någonstans, i en dröm, i en tidningsartikel eller på något annat sätt. Visst är det häftigt? Fråga så ska du få svar.
 
Be så ska ni få. Sök, så skall ni finna.
Bulta så ska dörren öppnas.
Matt 7:7 
 
Önskar dig nu en fortsatt härlig vecka och kom ihåg att du är värdefull.